Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
hu
en

St. Laurent Citrus gin 0,7l 43%

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Márka: St. Laurent

Quebec-ből származó, tradicionális citrus gin.

Leírás

Ahonnan ez a gin jön ott a telek kemények, az észak-keleti szél csontig hatol, a kunyhókban juhar víz forr, ahogy a halászhajók visszatérnek a dokkokba, a füstölt hal illata...

Az italban mindaz a spiritusz benne van, ami a világnak ezt a régióját jellemzi. A klíma, a tradíciók, a helyi emberek gondolkodása, különcsége.

Büszkék arra, hogy Quebec kis lepárlóinak sorába tartoznak, akiknek igazán fontosak a helyi értékek és tradíciók, amelyeket mesteri párlataik sajátságos kivitelezésével ötvöznek. Továbbá büszkék arra is, hogy megőrizték függetlenségüket és nem kívánnak a multik termékkínálatával versenyezni a boltok polcain.

Vérükben van a kísérletezés. Egy ilyen kísérletezés eredménye a St Laurent Citrus Gin, amelyben a tengeri hínár és egyéb ritka növények és szokatlan lepárlási módszerek egyesülnek. Japán és Vietnám partjainál tett kalandozásaik nagy hatással voltak eme extravagáns ital megszületésére. Az eredmény egy friss, de karakteres gin, ahol a boróka és a citrusok keverednek és egy lágy mentás lecsengésben végződnek. A legjobb hozzávalók találkoznak a kanadai szenvedéllyel és tökéletes know-how-val.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!