Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
hu
en

St. Laurent gin 0,7l 43%

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Márka: St. Laurent

Egyedi, komplex ízvilágát a tradicionális fűszerek mellett a St. Lawrence öbölből származó hínár határozza meg.

Leírás

Ahonnan ez a gin jön ott a telek kemények, az észak-keleti szél csontig hatol, a kunyhókban juhar víz forr, ahogy a halászhajók visszatérnek a dokkokba, a füstölt hal illata...

Az italban mindaz a spiritusz benne van, ami a világnak ezt a régióját jellemzi. A klíma, a tradíciók, a helyi emberek gondolkodása, különcsége.

Büszkék arra, hogy Quebec kis lepárlóinak sorába tartoznak, akiknek igazán fontosak a helyi értékek és tradíciók, amelyeket mesteri párlataik sajátságos kivitelezésével ötvöznek. Továbbá büszkék arra is, hogy megőrizték függetlenségüket és nem kívánnak a multik termékkínálatával versenyezni a boltok polcain.

A St Laurent Gin egy mély lélegzetvétel a tengeri sós levegőből. Az erőteljes füves és virágos jegyek keverednek a az északi erdők fenyős aromáival. Igazi komplex gin a világ négy égtájáról származó összetevők és a St Lawrence folyó hínárjának valószínűtlen keveredése folytán jött létre.

Ebben a tökéletes ginben fűszerű, virágos jegyek keverednek az erdők és tengerek illataival és aromáival, diszkrét citrusos, borsos lecsengéssel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!