Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
hu
en
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hogyan lehetek viszonteladó?

Mikor lehet az Alkoholnagyker.hu viszonteladó partnere?

Országosan alkoholos italokkal és a webáruházunk kínálatában szereplő termékekkel foglalkozó kiskereskedők regisztrációját fogadjuk. Nagykereskedelmi Webáruházunkban kizárólag viszonteladókat szolgálunk ki.

Hogyan tud regisztrálni viszonteladóként?

Az adatai megadásán kívül szükség van a működési engedélye elküldésére is, mert a nagykereskedelmi kedvezmények igénybevételéhez ellenőrzésre kerül a jogosultsága a kedvezmények igénybevételéhez. A kedvezmények igénybevételéhez, a partnerré vállás jogosságának vizsgálata miatt a regisztrációja nem kerül azonnal elfogadásra, erre munkanapokon pár órát, hétvégéken a következő munkanapig várnia kell.

Mikor kap visszaigazolást a regisztrációdról?

Regisztrációs igényüket munkatársaink nyugtázzák az adataik ellenőrzését követően. Az elfogadott regisztrációs kérelmekről e-mail visszaigazolást küldünk. Előfordulhat, hogy a visszaigazoló e-mail spam-be kerül, vagy postaládája túlterheltsége miatt nem kézbesíthető. Amennyiben a visszaigazolás 1 munkanapon belül nem érkezik meg, úgy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Mit tegyen, ha nem tud bejelentkezni a Nagykereskedelmi Webáruházba?

Győződjön meg arról, hogy helyesen adta-e meg a felhasználónevét. Amennyiben helyesen adta meg az adatait és sem a felhasználónevével, sem az e-mail címével nem tudott bejelentkezni, úgy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.