Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
hu
en

Akori Cherry Blossom Gin 0,7l 40%

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Márka: Akori

Spanyolországban készült japán stílusú gin különlegesség, melynek alapjául rizspárlat szolgál és Japán egyik szimbóluma a cseresznyevirág kivonatával van ízesítve.

Leírás

Cherry Blossom, ahogy a neve is mondja a cseresznyefavirág kivonatával bővül, ami az enyhén rózsaszín színt és a kellemes parfümös illatot adja a terméknek. Japán nemzeti jelképe ez, amely tavasszal milliókat vonz az országba. Nem véletlen tehát, hogy ha Japán pink ginről beszélünk akkor egyértelmű választás az Akori Cherry Blossom. Nem hivalkodó, nem nyomuló ginről beszélünk, hanem egy rendkívül elegáns, visszafogott, de mégis karakteres illatot és ízt felvonultató ginnel van dolgunk! A hölgyeknek egészen biztosan nagyszerű ajándék, akár kapják, akár saját maguknak adják!

Egy spanyol álom, mely ezekben a palackokban nyer értelmet!

Képzeljünk el egy Spanyol tulajdonosi kört, aki utazgat a világban és belecsöppen a Japán kultúrába! Mondhatjuk, hogy „szerelem” első látásra és tapasztalásra. Rengeted élménnyel gazdagodnak, ízeket kóstolnak, mind italban és ételben, magukba szívják Japán minden apró részletét. Ekkor elhatározzák, hogy ők, bár Japánban nem tudnak párlatot készíteni, de mindent magukkal visznek és otthon elkészítik ezt a Japán ihletésű gint! Az elmondásuk szerint az Akori gin fogyasztása közbeni életérzést, ők akkor érezték először amikor a Fuji hegy lábánál álltak és egy békés, csöndes környezetben béke és jó érzés járta át őket! Ugyanezt az érzést kívánja visszaadni ez a márka!

Maga a lepárló, amiről beszélünk egyébként Spanyolország északkeleti partvidékén, Barcelonától északra található. A Destilerías Campeny egy hosszú múltra visszatekintő családi vállalat, ami a sok terméket kipróbált már és ennek köszönhetően elég széles portfólióval rendelkezik. A család több céggel is rendelkezik, melynek köszönhetően a nagy céges portfólióban található likőr is (a LIM termékcsalád), valamint egy igazi spanyol gin, amely a hullámokról kapta a nevét, vagyis a The Wave család!

Mindent Japán szellemiségében!

A mottója is lehetne a ginnek, hiszen bár nem Japánban készül fizikailag, de mindent az ottani precizitásnak, alapanyagoknak és szellemiségnek rendeltek alá. Az alapja túlnyomó részbenrizs párlat, található benne egy kicsi egyéb gabona szesz is, de ettől függetlenül autentikus Japán ital már alapanyag szinten is. Ehhez jönnek még a gyümölcsök és a fűszerek, amikkel a gineket készítik. Ezek közül kiemelkedik a kumquat és a pitaja (vagyis másnéven a sárkánygyümölcs) és természetesen kiadás függően a cseresznyevirág és a yuzu erősíti az egyes tételeket! Mindhárom nagyon érdekes ízvilág, de nagyon eltérő is!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!