Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
hu
en

Drumshanbo Gunpowder gin 0,7l 43%

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Márka: Drumshanbo

Leírás

A Drumshanbo Gunpowder Irish Gin lassan desztillált és kézzel készített, 11 növényi anyagból, beleértve a keleti fűszereket és a puskaporos teát. Friss citrusos jegyek fűszerekkel. Gin friss citrusos ízzel és keleti botanika fűszeres jegyével. A puskapor gin egy zöld tea, amelyet lassan szárítottak, majd a finom leveleket óvatosan fényes pelletekké sodorták. Íze merész és világos, enyhe fűszeres frissességgel. Friss citrus íz és keleti botanika fűszeres jegyei. A legfigyelemreméltóbb eredmények eléréséhez kíváncsi, törekvő szellem szükséges.

Lőporos tea

Ez egy zöld tea, amelyet lassan szárítottak, a finom levelek majd óvatosan fényes pelletekké sodorjuk. Az íze merész és világos, enyhe fűszeres frissességgel.

Érdeklődő szellem

A legfigyelemreméltóbb eredmények eléréséhez kíváncsi, törekvő szellem szükséges. Az évek során PJ Rigney számos utat tett meg az ismerősből a terra incognita -ba. Idővel ezek az utazások idehozták, Drumshanbo, Co Leitrim vad és érintetlen tájához.

Középkori lepárló üstök

És itt kezdett el dolgozni kíváncsi elméje, tele gyümölcs, fűszernövények és növényi anyagok lepárlásának nagy keleti hagyományaival. Megalkotta a The Shed Distillery of PJ Rigney -t, középkori rézüstökkel, és megkezdte a törekvést, hogy a keleti növényeket összekapcsolja a helyi írekkel. Mint kiderült, valóban nagyon jól kijöttek egymással.

Szenvedélyes felfedezés

Ennek a szenvedélyes felfedezésnek az eredménye a Drumshanbo Gunpowder Gin - egyedülálló, rendkívüli és figyelemre méltó, mivel a megfoghatatlan lény, PJ, időnként megpillantotta a mezőket, a Drumshanbo Jackalope.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!