Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
hu
en

Drumshanbo Gunpowder Sardinian Citrus gin 0,7l 43%

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Márka: Drumshanbo
Ír gin mediterrán finomság a Drumshanbo termékcsaládból!

Leírás

Ez a gin számos növényi anyagot tartalmaz, beleértve az eredeti ginből ismert puskaporteát a szardíniai citrusfélék, a Citrus jegyei mellett. Az egyik legritkább citrusfélék, csak Szardínián terem! Finom gyümölcsös, zamatos édességet kölcsönöz a ginnek, így tökéletes nyári kortyoláshoz.

Gunpowder tea

  • Ez egy lassan szárított zöld tea, a finom levelek
  • majd óvatosan fényes pelletekre forgatjuk. Íze merész és
  • világos, enyhén fűszeres frissességgel

Érdeklődő szellem

Érdeklődő, kutató szellem kell a legfigyelemreméltóbb eredmények eléréséhez. Az évek során PJ Rigney sok utat tett meg az ismerőstől a terra incognita felé. Idővel ezek az utazások elhozták ide, Drumshanbo vad és érintetlen tájára, Co Leitrimbe.

Középkori rézüstök

És itt kezdett munkához érdeklődő elméje, amely tele volt a gyümölcs-, fűszer- és botanikai főzés nagy keleti hagyományaival. Létrehozta a The Shed Distillery of PJ Rigney-t, középkori réz edényes lepárlóival, és elkezdte a keleti botanikai és a helyi ír növények egyesítését. Mint kiderült, nagyon jól kijöttek egymással.

Szenvedélyes felfedezés

Ennek a szenvedélyes felfedezésnek az eredménye a Drumshanbo Gunpowder Gin – egyedülálló, rendkívüli és figyelemre méltó, ahogyan a megfoghatatlan lény, PJ, akit időnként megpillantott a mezőkön, a Drumshanbo Jackalope.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!