hu
en

Cafetino Vegan likőr 0,7l 17%

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Márka: Cafetino

Gluténmentes? Laktózmentes? Vegán? Ennél a terméknél mindhárom kérdésre igennel tudunk válaszolni! Egy rendkívül kellemes, könnyeden édes kávé krémlikőr, mely első kortyra rabul ejt.

Leírás

Mit is kell tudni a Cafetino Vegan Kávélikőrről?

Egy olyan italt ismerünk meg benne, ami az első kortyban lenyűgözi a fogyasztót. A sokak által ismert Bailey’s-nél lágyabb, könnyedebb ízvilága van, nem annyira édes, ugyanakkor nagyon behízelgő. Finoman hozza a kávés jegyeket, melyet a cold brew eljárás segítségével nyer el. A cold brew-ról érdemes tudni, hogy frissen őrölt kávé van beáztatva, kávé esetében vízben, esetünkben pedig kókuszlikőrben kerül áztatásra. A kókuszlikőr adja a krémes édességet, a kávétól pedig kap egy enyhe kesernyés ízvilágot, de pont annyit, hogy elvegye az émelyítő édesség gondolatát is a párlatból!

A készítők előtt az a cél lebegett, hogy amellett, hogy elkészítsenek egy tényleg mindenki számára fogyasztható, különleges krémlikőrt, szerették volna megmutatni, hogy lehetséges egy olyan ital készítése, ami édes, de nem émelyítő, kávés, de nem kesernyés és krémes, de laktózmentes.

Szerintünk parádésan sikerült! Mindenkinek ajánljuk kóstolásra!

KOKTÉL AJÁNLÁS

A koktél, amiben a kipróbálását ajánljuk a sima jégre töltés mellett, az előre a B52! Nem egy nagyon könnyen elkészíthető italról beszélünk és van benne egy csavar is, de aki szereti a kávét az ebbe a koktélba szerelmes lesz! Lássuk az összetevőket:

·         1,5cl Kávé likőr

·         1,5cl Cafetino Vegan Krémlikőr

·         Cognac alapú narancslikőr

Az összetevőket fentről lefelé történő sorrendben szépen óvatosan egymásra rétegezzük. A fajsúly különbségek miatt szépen el kell válni egymástól a három rétegnek, nem szabad összefolynia. Egy nagyon izgalmas ízvilágú koktél, mely elsőre is kis kihívás elé állítja a készítőjét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Menü
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom