Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
hu
en

Gosling s Family Reserve rum 0,7l 40% DD

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Márka: Gosling's Family Reserve

A családnak félretett kiadás, amit a ti családtagjaitok is nagyra fognak értékelni. Megjelenése és íze egyaránt tekintélyt parancsol.

Leírás

Belevágnátok egy ismeretlenbe való utazásba 10 ezer font értékű áruval (4.000.000Ft) egy hajón? James Gosling 1806-ban úgy gondolta, hátrahagy mindent és elhajózik Amerikába új életet kezdeni. A már említett áruval a Mercury hajó fedélzetén 91 napig hánykolódott a tengeren amíg, ha Amerikába nem is de St. George (Bermuda) kikötőjében kitette a hajó. A maradás mellett döntött és ezzel el is indult a Gosling rum csodálatos története.

1824-ben már üzlettel rendelkeztek a fő utcán és közben, folyamatosan kóstolgatták a rumokat és 1957-re már saját blendet alakítottak ki. Ugyan az elején leginkább hordóból árulták a rumok és a neve is csak annyi volt, hogy „Old Rum” utalva ezzel az ízére, mely a hagyományos rum ízvilágot tükrözte.

Sokáig a brit tisztek által hozott champagne üvegbe töltötték és fekete viasszal zárták le, így az emberek elkezdték Black Seal-nek hívni. De mivel az angol nyelv szépségének köszönhetően ez fekete fókát is jelent így hosszú évek múlva lett a jelképe a rumnak a ma már ikonikusnak számító fekete fóka.

Ez a kiadás hasonló komplexitással bír, mint egy jó cognac vagy whisky. 16 és 19 év közötti párlatok találhatóak benne, ezért egy igazi desszert melyet magában vagy egy jó szivar társaságában is kimondottan ajánlunk. A dugó a hagyománynak megfelelően viasszal van lezárva.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!