Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
hu
en

Highland Park Valfather whisky 0,7l 47% DD

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Márka: Highland Park

Leírás

A skandináv mondák azt mondják, hogy Odin, az ókori istenek legerősebbje, sok álruhát ölt, és sok néven ismerik. VALFATHER - a Slain atyjaként - ő irányítja a Valhalla arany csarnokát. A VALFATHER - a három különkiadásból álló Viking Legend sorozat utolsó whiskyjét - Odin, a skandináv istenek legerősebb ihlette. Az eddigi legjobb peated whisky, amelyet teljes egészében utántöltő hordókban érlelünk, hogy gyönyörűen kiegyensúlyozott ízrétegeket és olyan összetett karaktert kapjon, mint maga Odin. Odin a bölcsességhez és a tudáshoz kapcsolódik; varázslattal és költészettel; csatával, őrülettel és halállal. A régi legendák mesélnek a szelíd állatokról is, akik védelmet és támogatást is hoznak neki - Sleipnir, a nyolclábú repülő ló; a szelíd farkasok, Geri és Freki; és Huginn és Muninn, a hűséges hollói - de a vad farkas, Fenrir állkapcsán áll, hogy Odin végre a végére ér Ragnaröknél

ODIN, A VALFATER


Odin, a Valfather. Az ő neve díszíti a Highland Park Viking Legends trilógia végét; fényes, gyümölcsös és összetett maláta Orkney vadvidékéről, Skócia legészakibb szeszfőzdéjének hosszú viking hagyományai szerint.

A kizárólag utántöltő hordókban érlelt whisky felhasználásával készült Valfather a Highland Park eddigi legfüstösebb whiskyje.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!