Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
hu
en

Hyke Orange gin 0,7l 38%***

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Márka: Hyke

A HYKE Signature Series Orange esetében olyan narancsokat vásárolunk, amelyek egyébként nem használnának fel. Ezeket a narancsokat a díjnyertes HYKE Gin-be öntik, amelyet fenntartható forrásból származó szőlőpárlattal desztillálnak.

Leírás

A Foxhole Spirits más vállalkozások által termelt, fenntartható forrásból származó, természetes többletanyagok felhasználásával készít szeszes italokat. Úgy gondoljuk, hogy ez a helyes – és a kutatások azt mutatják, hogy a hulladékkal kapcsolatos legfenntarthatóbb dolog az, ha valami újat készítünk belőle. De leginkább azért, mert páratlan szellemeket hoz el, amelyek karakterei, tulajdonságai és ízei olyan egyediek, mint a háttértörténetük.
Csábító természetes, száraz, citrusos profilja éles élességgel rendelkezik, amely tökéletesen keveredik a növényekkel, így finom fűszeres ízt ad.

A feltűnő geometrikus kialakítást hagyományos afrikai szövetek ihlették; mivel a HYKE Gin alappárlathoz használt szőlőpárlat készítéséhez használt csemegeszőlő közül sok Afrikából és Dél-Amerikából származik.

A HYKE Gin Signature Series Orange teljesen újrahasznosítható csomagolásba van csomagolva, olyan anyagok felhasználásával, mint például újrahasznosítható ón. A réz szín használata a hagyományos desztilláció irányába mutat, amelyet egyedi gyártási folyamatunkban használunk, és tisztelgés lepárlóink szakértelme előtt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!