Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
hu
en

Johnnie Walker Swing whiskey 0,7l 40% DD

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Márka: Johnnie Walker

Egy előre hátra mozgó palackról kapta a nevét, mely eredetileg a hajókra lett tervezve, hogy sose dőljön el. Nagyon magas százalékban tartalmaz Speyside-i malátákat.

Leírás

Johnnie Walker Swing: megalkotásakor akár 35 féle egyéni whisky-t is felhasználnak a keverőmesterek, hogy folyamatosan reprodukálni tudják az eredeti jelleget, melyet még Sir Alexander Walker hozott létre. A palack formáját is neki köszönhetjük, mivel az aranykor idején a transzatlanti hajózásai alkalmával észrevette, hogy a viharos időjárás okozta billegés rengeteg törést okozott a bárpolcokon lévő vékony, szabványos formájú üvegekben. Ez az üveg képes ""meglovagolni"" a hullámokat, mivel tökéletes alakjának köszönhetően soha nem veszti el egyensúlyát, csak lágyan ringatja tartalmát.  

A keverék nagy arányban tartalmaz maláta whiskyt a Speyside régióból, melynek az elegancia és komplexitás köszönhető, az északi Highland és Islay maláta whisky-je pedig a fűszeres, gazdag ízt biztosítja. Vitathatatlan, hogy az eredmény finoman kidolgozott, ínycsiklandóan édes: a luxus íze.

A Johnnie Walker Swing whisky megszületését Sir Alexander Walker-nek és unokájának John Walker-nek köszönhetjük. A legendák szerint a Johnnie Walker Swing-et kizárólag óceánjárók fedélzetére szánták. Az üveg lekerekített talpazatának köszönhetően a Johnnie Walker Swing a legnagyobb hullámverés közepette is lágyan ringatózott a hajó bárpultjának polcán. A Master Blender-ek által gondosan kiválasztott 35 féle egyedi whisky keveréke alkotja a Swing alapját. Az italban fellelhetők Speyside-, Highland- és Islay vidékéről származó párlatok, melyek között vannak erőteljesebb, illetve lágyabb darabok is.

Ideális esetben a Johnnie Walker Swing-et magában, vagy jégre töltve fogyasztják. Illata kellemesen parfümös, édes, melyet a vanília és sherry-s aromának köszönhet. ízére friss gyümölcsösség és némi füstösség jellemző. Lecsengése hosszú és gazdag.
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!