Leírás
Loire ritka és ősi szőlőfajtája a Montils egyedülálló élményt biztosít minden érzékszervünknek. Halvány púderrózsaszín megjelenése azonnal felkelti az
érdeklődést. Összetett ízvilágát tavaszi virágos aromák, leheletnyi dinnye és friss őszibarack egészíti ki.
MAISON LOUIS DE GRENELLE
Loire-völgyének szívében, Saumur vidékén, régi tufabányák mélyén érlelődve nyerik el a Louis de Grenelle családi pincészet pezsgői végső, különlegesen egyedi ízvilágukat.
Az 1859-ben alapított borászat a mai napig családi tulajdonban van, jelenlegi vezetője Françoise Flao, aki testvérével Antoine Bodet-val együtt tulajdonosa is a nagymúltú pincének.
A család La Durandière nevű 40 hektáros birtokán háromfajta szőlő terem, Chenin Blanc, Chardonnay és Cabernet Franc. A szőlőművelés, feldolgozás és pezsgőkészítés során a hagyományok és a legújabb technológiák ötvözésével folyamatosan tudják biztosítani pezsgőik híresen magas minőségét.