Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
hu
en

Michters Sour Mash whiskey 0,7l 43% DD

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Márka: Mitcher's
Miután a The Whisky Exchange 2019 -ben elnyerte az „Év Whiskyje” címet, a Michter US1 Sour Mash Whiskyje lett az első olyan whisky az Egyesült Államokban, amely elérte ezt a kitüntetést.

Leírás

Az 1970 -es és 1980 -as években a Michter Original Sour Mash Whisky volt a lepárlóüzem egyetlen legnépszerűbb terméke. Míg a „Sour Mash” megnevezés az azonos nevű whiskygyártási folyamatból származik - ahol néhány korábban erjesztett cefrét használnak az erjesztendő új cefre kezdőanyagaként, hasonlóan a kovászos kenyér készítéséhez -, a Michter Original Sour Mash megkülönböztetést kapott egyedi ízű.

Egyedülálló gabonaválasztékával nem sorolható rozs vagy bourbon kategóriába. Miután 1989 -ben eltűnt a piacról, a Michter's Original Sour Mash Whisky 2012 -ben diadalmasan visszatért az US1 vonal bevezetésével. Az előd profiljához és szájpadlásához híven maradva, a Michter US1 Sour Mash gyorsan a whiskyrajongók kedvence lett.

 

AZ ELSŐ LEGJOBB - A Michter US*1 Sour Mash Whiskyje sok elismerést érdemelt ki sima, mégis finoman fűszeres ízével. A The Whisky Exchange által 2019 -ben „Az év whiskyjének” elnevezett Michter US*1 Sour Mash Whisky lett az első olyan whisky az Egyesült Államokban, amely elérte ezt a kitüntetést.


MELEG, ÉGTETT CUKOR (ÉS KIS FŰSZERESSÉG) - Michter US*1 Sour Mash mindkét világ legjobbja. Egyedülálló gabonaválasztékával nem minősíthető bourbonnak vagy rozsnak, inkább a profilja tökéletes keveréke. Meleg pirított égetett cukor jegyek fűszerekkel, édes, füstölt gyümölcsökkel, kandírozott cseresznyével és mézes vaníliával - Michter US*1 Sour Mash bourbonként kezdődik, de úgy végződik, mint egy rozs.


KIS TÉTEL, KORLÁTOZOTT MENNYISÉG - Az 1970 -es és 1980 -as években a Michter Original Sour Mash Whisky volt a lepárlóüzem legnépszerűbb terméke. A korábban erjesztett cefrét kezdőként használva az új erjesztendő cefréhez - hasonlóan a savanyú tészta kenyérhez - megszületett a „Sour Mash” moniker. A Michter US*1 Sour Mash páratlan és egyedülálló gabonaválasztéka mellett használja ezt a gyártási folyamatot, és gyorsan a whisky rajongóinak kedvencévé válik.


A „COST BE DAMNED” MEGKÖZELÍTÉS - A Michter's a legjobb minőségű Sour Mash Whiskyt gyártja. A Michter költségeinek javítására használt eljárások nagy része - az összes fa hosszú ideig történő fűszerezése, valamint a hordóba való belépés bizonyítéka - a legalacsonyabb az iparban. A Michter’s „Cost be Damned” megközelítést alkalmaz gyártásában, a minőségre összpontosítva.


ÉLVEZZE TISZTÁN VAGY KOKTÉLOKBAN - A Michter US*1 Sour Mash -t tisztán vagy a jéggel is fogyaszthatja, hogy megmutassa a whisky összetett ízét és finomságát. Ideális koktélokhoz is, Old Fashined és Whisky Sour

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!