Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
hu
en

O Donnell Moonshine Harte Nuss/Tough Nut 0,7l 25%

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Talán a legnépszerűbb kiadását hagytuk a végére, ami maga a folyékony nutella. Akár édesszájú vagy, akár nem ez garantáltan ízleni fog. Tökéletesen kerek ízeit a kicsit érlelt moonshine-nak köszönheti, amit hozzátöltenek, de az alapja a High Proof kiadás fuzionálva mogyoróval és karamellel.

Leírás

Kiről is kapta a nevét ez a Moonshine?

Edward ’Spike’ O’Donnell volt a vezetője a ’South Side O’Donnell’ bandának, amikor a Chichagói „sör” háború zajlott. Véres összecsapások zajlottak ebben az időben. Mr.Odonnell-nek akkor lett egy kisebb lelkiismeret furdalása, amikor véres csata zajlott annak érdekében, hogy ki legyen a legfelsőbb hatalom a szeszek fekete piacán. Ennek oka, hogy Ő mindig nagyon figyelt, hogy egy bizonyos minőség alá ne menjen így hűségesnek maradva a Német gyökereihez és tovább vitte ezt a fajta gondolkodást.

Kik is az ötletgazdák és hogyan jött létre?

2016-ban alapították meg végül is magát a lepárlót és a márkát, de az ötlet bizony már korábban megszületett August és Philip fejében. Amikor az USA-ban utaztak, teljesen lenyűgözte őket a Moonshine története, történelmi mélysége és minden, ami körítés egy jó moonshine-hoz tartozik. Amikor visszaértek Németországba, hosszú tervezés és szervezés időszak következett, annak érdekében, hogy elindulhasson az első német Moonshine, amit tökéletesen megegyezik az eredeti recepttel, kinézettel. A kukorica Amerikából is van és az üvegek is tökéletes másai az 1920-as években látottaknak.

Milyen ízekkel találkozhatunk és mik a legnagyobb értékek?

Az O’Donnell termékcsalád hivatása, hogy kombinálja a régi hagyományokat, a modern éra ízeivel, kezdve az ikonikus befőttesüveggel. Minden kiszerelés és fajta nagy odafigyelés mellett Berlinbe kerül palackba, ezzel garantálva a tökéletes minőséget. Nem tartalmaz semmiféle színezéket vagy tartósítószert. Továbbá nagyon fontos, hogy minden egyes termék Vegán, Gluténmentes és műanyagmentes, újrahasznosított papírdobozokban kerül csomagolásba.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!