Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
hu
en

Parson Sunny gin 0,7l 40%

Leírás

Mr. Parson és Gin párosa!

Két egyéniség, két egyedi karakter kiemelkedő párosa alkotta meg ezt a gint. Ebben az esetben egyértelmű, hogy mi volt előbb a „tyúk vagy a tojás”, hiszen egy Parson Russell terrier kutya (ő látható egyébként az összes palackon volt), akinek a neve Gin volt az inspiráció, hogy elkészüljön ez a remekmű. John Parson volt a megálmodó és szeretett volna egy olyan gint készíteni, ami hűen tükrözi a kutyájának a habitusát, vagyis okos, szórakoztató, behízelgő, édes egy formában, kiszámíthatatlan és egy olyan huncut egyén, aki bármilyen tervet azonnal a feje tetejére tud állítani.

Egyetlen jó történet sem kezdődött a hétköznapokból, mindegyikhez ki kellett lépni a komfort zónából és ez az, amiben a Parson segít. A kutya az ember legjobb barátja, a Parson gin az ember legfinomabb barátja.

Négy teljesen különböző ízvilág!

A Parson Ginnek 4 különböző kiadása létezik, de mindegyiknek csak 1 szíve van! Ezalatt több mindent lehet érteni, de az igazán fontos az, hogy mindegyik termék igazoltan gluténmentes, így bátran lehet kóstolni. Na de mit is takarnak az említett ízvilágok?

Nagyon sokan vagyunk úgy vele, hogy ezekben a téli hónapokban csak arról álmodozunk, hogy egy forró tengerparton, koktél kortyolgatva pihenhessünk. Hát a pihenést magunknak kell megengedni, de a hangulatot garantálja a Sunny gin. A mangó, ananász, papaya és passion fruit ízével kényeztet minket ez a gin és mindig napunkba napsütést csempész.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!