Leírás
Minden egy francia desszerttel kezdődött, amelynél friss ananász-carpacciora bazsalikomszirupot öntenek. Ez a finomság adta az alapötletet az Arhumatic szakembereinek az összetevők rumba való áztatásához, amelyet hosszas kísérletezés és számos kóstolás követett. Végül 2015-ben jelent meg az ital, előszőr kisszériás kiadásként, de sikere nyomán mára a márka a cég egyik alapreceptjévé vált. A Guadeloupe-i rumot a pörkölt ananász és friss bazsalikom egészíti ki rumlikőrré. Meglepő módon a szirupba infundált bazsalikom fokozza az ananász ízét és ellensúlyozza kesernyés hangulatát. A kemencében pörkölt, enyhén karamellizált ananász szép fényt és arany színárnyalatot kölcsönöz az italnak.
Az Arhumatic idénytermékeket is forgalmaz, de mivel az egzotikus trópusi gyümölcsök egész évben importálhatók és frissen tartó raktározásuk is megoldott, így ez a kiadás egész évben elérhető.