Leírás
Minden ital esetében elmondható, hogy „a pontos keverék a hosszú próbálkozások és a fáradhatatlan javítások eredménye”.
A TATRATEA-t (eredeti nevén Tatransky caj) a felvidéken készítik, a Magas-Tátra hegyeiből származó recepttúrák és víz segítségével. Eredetileg a hegyen élő emberek itala volt, akik forró teát dobtak fel a hideg ellen egy kis gyógynövénylikőrrel. Viszont a népszerűségének köszönhetően 2003-ban elindult a nagyüzemi gyártása.
Vörös teával dúsított, hibiszkusz és meggy kivonatokkal készült, melyek nagyszerű forrásai a természetes antioxidánsoknak. A hibiszkusz Ázsia trópusi részein őshonos növény, melynek nagy, táplálkozásra alkalmas virágai vannak. Enyhén savanykás ízének, valamint gyönyörű rubinvörös színének köszönhetően, kiváló teafőzet elkészítésére.
Ki szeretnéd próbálni a többi Tátra teát is? Figyelmedbe ajánlom a Tátratea 4 és 6 darabos mini válogatásait is. Amennyiben ajándékba szeretnél Tátrateát vásárolni, akkor ajánlom az elegáns díszdobozos kiadásokat is.
Legyél Te a buli császára ezekkel a mesteri Tátratea koktélokkal!