Ez a weboldal KIZÁROLAG viszonteladókat tud kiszolgálni!
A legmagasabb fogyasztói élmény biztosítása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön jóváhagyja a cookie-k használatát. 

 

hu
en

Komos Reposado Rosa tequila 0,7l 40%

Átlagos értékelés: Nem értékelt
A Rosa elnevezés a színére és a hordós érlelésére ad magyarázatot, ugyanis az egyik legexkluzívabb vörösboros (Cabernet Sauvignon) hordóban tölti életének egy jelentős részét a Napa völgyből Kaliforniából, ezzel adva egy rendkívüli ízvilágot az italnak. 

Leírás

Miután megtörtént az hordós érlelés következik egy hagyományos borkészítési technológia, amit elég kevesen alkalmaznak, ez nem más, mint az Amphorában történő levegőztetés, a légiesebb és édesebb aromák érdekében. Ahogy már korábban említettük, minden egyes üveg egyedi mediterrán stílust képvisel, ez esetben ebben az elbűvölő rózsaszín színben. Ízében a friss agavé ízei találkoznak a vaníliával, a tejkaramellel és a sötétcsokoládéval és a feketeszeder, a szilva és a feketecseresznye jegyei teszik igazán kerekké az kortyot.

Mit is kell tudni a Komos Tequiláról?

Egy vízió, egy igazán egyedi megoldás megvalósítása a korábban Master Sommelier-ként és borászként is dolgozó Richard Betts-től. A Komos magába foglalja az Ő elhivatottságát és elképesztő odaadását a minőségi italok iránt ennek köszönhetően kombinálja a legmagasabb minőségű tequila készítést és az ősi borkészítést.

Komos egyébként egy Ősi mitológiai figura, aki vigaszságot, házasságot és mulatozást hozott. A Komos mulatságot messze földön híresek és legendásak voltak, 1000 évvel később is keresnek és találnak relikviákat ezekről a vígságokról.

 Az egyedileg készített kerámia üvegek között pontosan két egyformát nem találsz, ezzel is törekedve a különlegességre.

Hogyan készül és mitől különlegesek a kiadások?

Az első és legfontosabb lépés miután learatták az Agavé növényeket, hogy egy rendkívül magas minőségű Blanco tequilát készítenek. Ehhez a legjobb minőségű, válogatott agavékat használják Jalisco megye felföldi és alföldi részéről egyaránt. Hagyományos kő kemencékben sütik/pörkölik meg az agavét a Tequila városka mellett található vulkán lábánál. Az ezek után kipréselt levet kétszer párolják le rézüst lepárlókban, melynek az eredménye egy igazán rendkívüli blanco tequila de ez csak az alapja a két kiadott tételnek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Menü
0
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
FOGYASZTÓ BARÁT
24 szavazat

alkoholnagyker.hu
© Fogyasztó Barát