Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
hu
en

O Donnell Moonshine Sticky Toffee likőr 0,7l 25%

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Mint egy klasszikus puding, ami édes, de nem túl édes és készítéséhet a legmagasabb minőségű cukrot olvasztották meg és adták hozzá, mellyel tökéletes karamell ízt varázsolnak az üvegbe. Azonnal visszarepülünk a gyerekkorba amikor a vajkaramellát olyan előszeretettel fogyasztottuk.

Leírás

Kiről is kapta a nevét ez a Moonshine?

Edward ’Spike’ O’Donnell volt a vezetője a ’South Side O’Donnell’ bandának, amikor a Chichagói „sör” háború zajlott. Véres összecsapások zajlottak ebben az időben. Mr.Odonnell-nek akkor lett egy kisebb lelkiismeret furdalása, amikor véres csata zajlott annak érdekében, hogy ki legyen a legfelsőbb hatalom a szeszek fekete piacán. Ennek oka, hogy Ő mindig nagyon figyelt, hogy egy bizonyos minőség alá ne menjen így hűségesnek maradva a Német gyökereihez és tovább vitte ezt a fajta gondolkodást.

Kik is az ötletgazdák és hogyan jött létre?

2016-ban alapították meg végül is magát a lepárlót és a márkát, de az ötlet bizony már korábban megszületett August és Philip fejében. Amikor az USA-ban utaztak, teljesen lenyűgözte őket a Moonshine története, történelmi mélysége és minden, ami körítés egy jó moonshine-hoz tartozik. Amikor visszaértek Németországba, hosszú tervezés és szervezés időszak következett, annak érdekében, hogy elindulhasson az első német Moonshine, amit tökéletesen megegyezik az eredeti recepttel, kinézettel. A kukorica Amerikából is van és az üvegek is tökéletes másai az 1920-as években látottaknak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!