Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
hu
en

Ron Zacapa Royal Decanter Gran Reserva rum 0,7l 45% DD

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Márka: Zacapa

Egy nem mindennapi újdonság csúcsminőségben a világhírű Zacapa márkanévvel ellátva. Az italban megtestesül egy igazi szövetség a tradicionális rumkészítés szelleme és a lepárlómester művészete között.

Leírás

Zacapa város századik évfordulójának tiszteletére 1976-ban készült először Zacapa rum. Zacapa városa Guatemala-tól mintegy 112 km-re található. Az azték név jelentése „a fű folyóján”.

A „karmester” a Zacapa rumok páratlan ízvilága mögött Lorena Vásquez, egyike a kevés női lepárlómestereknek. Lorena több, mint 35 éve jeles képviselője a női nemnek egy férfiak által uralt szakmában. Nem véletlen, hogy a spanyol PEOPLE magazin 2015-ben helyet adott neki a legbefolyásosabb spanyol nők listáján.

A Zacapa lepárlóban, ellentétben sok rum készítő céggel, akik melaszt használnak, a friss cukornád első préseléssel nyert levét használják fel, mely édesebbé és simává teszi az italt. A fermentáció során egy különleges élesztő törzset használnak, mely kihozza a fantasztikus aromákat és ízjegyeket.

Ez a Solera eljárással készült keverék 6-25 éves párlatokat tartalmaz. Korábban francia konyakot tartalmazó hordókat használnak a Ron Zacapa Royal érleléséhez, melynek különleges, csak erre az italra jellemző ízvilágát köszönheti.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!